Om oss

Rätt lön i rätt tid, två ögon på preliminära lönelistan, ax till limpa... Utnötta uttryck - vi kan mer än så!


PayRule är en byrå som levererar lönetjänster till företag. Våra värdeord är kommunikation, proaktivitet, nyfikenhet och trygghet. Kundkontakt och flexibilitet gör att vi aldrig blir fyrkantiga. Vi arbetar med lön och det är siffror - men främst av allt handlar det om människor!

Mer än löneadministration

PayRule levererar mer än löneadministration och är ett glatt, yrkesstolt gäng som bidrar till en tryggare, gladare och säkrare löneprocess för företag dagligen.

Vi kommer aldrig att bli fyrkantiga mot människor och våra kunder ska uppleva högklassig kundservice varje dag året om.Vårat utbud är brett för att våra kunder ska kunna driva sin verksamhet på sitt sätt och vårat mission är att underlätta detta. Att få rätt lön i rätt tid är ett utnött uttryck och en självklarhet - vi levererar mer än löneadministration.

Personlig närvarande lönebyrå

Smarta system och digitaliserade processer bidrar till kvalitét och trygghet. Tiden vi får över kan vi lägga på det vi tycker är roligast - att agera rådgivare och support åt anställda.

Vi tror på närvaro - fysisk som digital. Att outsourca lönen kan vara ett stort steg för många företag. Vi gör det i din takt på det sätt som passar er.

Föregående
Nästa


Historia

PayRule startades år 2018 och är ett väletablerat varumärke i lönebranschen - både för företag i behov av lönekompetens och för lönekonsulter. Micaela Olsson, PayRules grundare, är en sann entreprenör. På mindre än ett år startade hon den största sociala kanalen för lönekonsulter där vardagliga situationer tas upp och en problemlösning presenteras. PayRule anordnar även events för lönekonsulter där humor, igenkänning och gemenskap är huvudingredienserna.

Micaela föreläser även om självledarskap, positivt mindset och den ständigt utvecklande konsultrollen. Hon är yrkesstolt som få och vill uppmuntra andra till att växa som individer med självledarskap. Tröjorna hon och Kamilla Söderquist - Implementationsansvarig på PayRule - tog fram hösten 2019 "Eat, sleep, payroll, repeat" blev väldigt populära och säljs fortfarande.

Våren 2019 vann Micaela priset Global Payroll Consultant of the Year på Global Payroll Awards som anordnades i Budapest - en gala för lönebranschen där företag och individer i hela världen nomineras till priser. Ett framgångsrikt konsultativt arbetssätt och förmågan att få med majoriteten av Sveriges lönekonsulter på tåget är ett vinnande koncept.