Våra tjänsterLöneoutsourcing

Vi har utbildade auktoriserade lönekonsulter som dagligen hjälper företag med lönehanteringen. Oavsett om du precis ska börja anställa personal eller har en fungerade lönefunktion i dagsläget kan vi hjälpa dig. Låt oss se över er nuvarande löneprocess och skräddarsy en lösning efter era behov.


Hyra eller rekrytera lönekonsult

Få in rätt kompetens i rätt tid - vi har lönekonsulter med olika erfarenhet och systemkunskap. Kontakta oss så ser vi över erat behov för att matcha rätt kandidat.


Lönekoordinator eller Lönecontroller

Har ni lönerna outsourcade och behöver lönekompetens på timme för att se över lönerna eller kanske koordinera i samarbetet med lönebyrån? Vi bistår även med det. Vi gillar att sitta på båda sidorna och har god förståelse för kundens perspektiv.


Tidrapporter, utlägg och reseräkningar

Vi lönekonsulter jobbar inte i bristande system - vi är rätt personer att ge råd till företag om verktyg för tidrapportering och resor.

Gör det enkelt för din personal och dig själv och spara tid! Vi har användarvänligt och smart system för rapportering av tid, reseräkningar och utlägg. Du når enkelt verktyget oavsett var du befinner dig - på kontoret eller på resande fot.


Pensioner

Få koll på er administration kring pensioner och försäkringar. Vi hjälper er både att se över lösningar, utreda, rätta upp och skapa rutiner och effektiva filöverföringar framåt för att kvalitétssäkra och effektivisera processen.


Utbildningar inom lön

Vi utbildar oss kontinuerligt under året och håller oss ständigt uppdaterade på lagändringar och krav. Detta delar vi också med glädje med oss av!

Behöver du genomgång i något specifikt? Kanske nischat mot branschen du arbetar i? Vi har utbildningar på både grundnivå och högre nivå - kontakta oss så gör vi ett upplägg som passar dig eller er grupp.